Home
logo Artemis Interieur en Architectuur

Home

Een aansprekend en functioneel interieurontwerp vraagt om afgewogen keuzes. Alle afzonderlijke elementen maken samen het grote geheel. Alles moet kloppen. Oog voor details en eenduidige keuzes maken het verschil.

Artemis Interieur & Architectuur is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van interieurs voor (bedrijfs)horeca, kantoren, openbare ruimtes en welzijnsorganisaties. Andere expertises zijn renovatie, herbestemming, verduurzaming en revitalisering van gebouwen, inclusief het maken van bestekken, het aanvragen van de vergunningen en bouwbegeleiding.

Voor Artemis is Iedere opdracht uniek en uitdagend. Bij alle opdrachten staat de opdrachtgever centraal; zijn wensen en ideeën zijn leidend bij de uitvoering van een opdracht. Heldere communicatie, persoonlijke aandacht en nauwe samenwerking tussen alle partijen zorgen voor succesvolle projecten met tevreden eindgebruikers.

 

WAT WE DOEN

  • Architectuur en interieurontwerp voor de horeca, hospitality, het bedrijfsleven en (zorg)instellingen, ziekenhuizen, retail en openbare gebouwen
  • Renovatie, herbestemming en revitalisering van gebouwen
  • Conceptontwerpen en visualisatie
  • Bestek, vergunningsaanvraag en bouwbegeleiding

 

Kijk voor een actueel overzicht van onze lopende projecten op onze social media pagina's: Instagram en LinkedIn.

Bekijk onze projecten